MedWatch

Nordjysk iværksætterfond sat på pause

De offentlige midler har været på plads i fire år, men vanskeligheder med at finde den private kapital, der skal udgøre den anden halvdel af en nordjysk iværksætterfond, udsætter etableringen af fonden.

Foto: Colourbox

Mens Midtjysk Iværksætterfond blev etableret ved overgangen til 2012, kæmper man fortsat i Nordjylland med at få etableret en lignende fond. Til trods for, at de offentlige midler faldt på plads helt tilbage i 2009.

”Vi har haft 40 mio. kr. sat af siden 2009 til en iværksætterfond. Det er midler fra EU’s Strukturfonde, og vi har ad forskellige veje forsøgt at finde den private kapital, der skal medfinansiere en sådan fond, da vi ikke må lave den med EU-midler alene,” forklarer Andy Emil Jensen, der er specialkonsulent i Regional Udvikling under Region Nordjylland. Han tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier