MedWatch

”Der skal foretages salg og nogle hårde vurderinger af porteføljen”

Sammenlægningen af NOVI og Innovation MidtVest kommer ifølge den kommende direktør til at betyde frasalg i den samlede portefølje. Og muligvis til en lavere pris end forventet.

Foto: PR

Når de to innovationsmiljøer NOVI og Innovation MidtVest fra årsskiftet bliver til ét nyt innovationsmiljø, betyder det ifølge den kommende direktør Jesper Jespersen en større kritisk masse, hvor man bedre kan udnytte ressourcerne.

” Forstået på den måde, at der f.eks. ikke længere skal være fire direktører, som der måske har været. Det giver os også nogle muligheder for at slå nogle ting sammen, hvor man har arbejdet med eksterne konsulenter, så som M&A-folk. Så der er umiddelbart nogle synergier. Specielt håber jeg, at vi kan opnå nogle synergier på det altafgørende område, nemlig når vi skal foretage exits af investeringerne,” forklarer den nuværende direktør for NOVI.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier