MedWatch

Diagnostikfirmas bundlinje skrumper

Personale-omkostningerne er stigende i diagnostikfirmaet Phadia ApS, der er et datterselskab til svenske Phadia AB. Det er en medvirkende årsag til, at selskabet må se overskuddet falde markant.

Foto: Colourbox

Faldende bruttofortjeneste og stigende personaleomkostninger gør, at Phadia ApS må se tilbage på et år, hvor bundlinjen lander på blot 60.425 kr. efter skat mod lige over 1,8 mio. kr. efter skat året før.

Selskabet, der markedsfører og sælger blodtests til støtte for klinisk diagnose og monitorering af allergi, astma og autoimmune sygdomme, opnåede i 2012 en bruttofortjeneste på 8,26 mio. kr., hvilket er en pæn tilbagegang i forhold til 2011, hvor bruttofortjenesten endte på 9,9 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier