MedWatch

”Det er en god gave at få midt i sommerferien”

De seneste positive fase 3-data for ALK’s husstøvmideallergi-vaccine styrker ifølge adm. direktør Jens Bager selskabets registreringsansøgning og giver ligeledes firmaet større kommercielle muligheder.

Foto: Carsten Bundgaard

Det er en glad topchef, MedWatch fanger over telefonen, midt i sommerferien. Jens Bager har nemlig fået positivt nyt om det andet afgørende fase 3-studie for selskabets tabletvaccine mod husstøvmideallergi.

”Det er selvfølgelig positivt, også i forhold til det faktum, at vi fik positive resultater fra det andet, meget store studie, hvor vi kiggede på vaccinen virkning i forhold til allergi i de øvre luftveje. Nu har vi så vist, at vaccinen også har en god effekt på allergi i de nedre luftveje. Det styrker jo den registreringsansøgning, vi kan indsende til de europæiske myndigheder næste år,” siger han og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier