MedWatch

Modvind til BioPorto kan knække planerne

"Der er ingen tvivl om, at 40 mio. kr. er et minimum for emissionen," siger BioPortos adm. direktør. Han erkender, at med lidt modvind kan minimumsbeløbet nå at slippe op, inden det pressede selskab bliver selvfinansierende.

Foto: Bioporto/PR

Underskuddet i det omdiskuterede diagnoseselskab BioPorto bliver større, end den nu afskedigede ledelse havde meldt ud. Millionerne er de seneste år forsvundet fra selskabet, og det forsætter - i hvert fald lidt endnu, mener den nyindsatte direktør Peter Mørch Eriksen.

Selskabets fremtid afhænger af, hvor mange penge investorerne vil spytte i den næste emission. Selskabet forventer fortsat en mindstegrænse for emissionen på 40 mio. kr., hvilket indebærer, at selskabet vil kunne opnå et bruttoprovenu på mellem 40 mio. kr. og 70,7 kr. mio., hvis emissionen gennemføres.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier