MedWatch

MedWatch-indeks: Medicoselskaber blandede sig i toppen

Det blev overordnet set en positiv uge på børsen for de danske life science-selskaber. Blandt ugens højdespringere var blandt andet to medicoselskaber. Anderledes gik det for Trifork, der med et fald på 4,41 pct. blev ugens taber tæt forfulgt af BioPorto.

Foto: Colourbox

Selvom ugen ikke bød på selskabsspecifikke nyheder for de to medicoselskaber Ambu og Coloplast, så oplevede begge selskaber pæne stigninger i løbet af ugen på henholdsvis 5,82 og 5,29 pct. Trods den positive udvikling blev det dog Lundbeck, der med en stigning på 6,54 pct. kunne notere den største fremgang. Det viser denne uges MedWatch-indeks.

Der er dog ikke tale om, at der i løbet af ugen er sket noget væsentligt omkring Lundbeck, så stigningen er nok nærmere blot resultat af en generel god uge, hvor investorerne har sendt det toneangivende C20 Cap-indekset i den rigtige retning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier