MedWatch

Exiqon-topchef: Salg til fond en mulighed

Lars Kongsbak, adm. direktør i børsnoterede Exiqon, er ikke afvisende over for et salg til en kapitalfond og dermed sandsynligvis en afnotering fra børsen. Han er dog ikke selv opsøgende, men har en plan klar, hvis det på et tidspunkt bliver aktuelt.

Foto: Exiqon / PR

Det børsnoterede danske genanalyseselskab Exiqon er efter et par svære hård for alvor på vej i den rigtige retning. Omsætningen skulle gerne lande på 130 mio. kr. i 2013, og selskabet er tæt på at være profitabelt. For nylig udstedte Exiqon erhvervsobligationer, og dermed er finansieringen på plads. Topchef Lars Kongsbak anerkender dog samtidig, at flere penge ville give helt nye muligheder.

”Vi lider lidt under, at likviditeten af aktien i aktiemarkedet er meget lav. Og det er jo ikke noget, der kun gælder Exiqon – det gælder jo alle små selskaber og måske også mange midcap-selskaber. Det er jo således, at dynamikken er sådan, at hvis likviditeten er lav, så er det meget svært at få en rigtig pricing af selskabet, fordi investorerne gerne vil kunne gå ind og ud af aktien på daglig basis, om man så må sige. Og det kan jo være svært, hvis der ikke bliver omsat nok aktier. Så det er bestemt blevet en udfordring for os, at likviditeten er så lav,” siger han til MedWatch og uddyber:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier