MedWatch

Exiqon-topchef: Salg til fond en mulighed

Lars Kongsbak, adm. direktør i børsnoterede Exiqon, er ikke afvisende over for et salg til en kapitalfond og dermed sandsynligvis en afnotering fra børsen. Han er dog ikke selv opsøgende, men har en plan klar, hvis det på et tidspunkt bliver aktuelt.

Foto: Exiqon / PR

Det børsnoterede danske genanalyseselskab Exiqon er efter et par svære hård for alvor på vej i den rigtige retning. Omsætningen skulle gerne lande på 130 mio. kr. i 2013, og selskabet er tæt på at være profitabelt. For nylig udstedte Exiqon erhvervsobligationer, og dermed er finansieringen på plads. Topchef Lars Kongsbak anerkender dog samtidig, at flere penge ville give helt nye muligheder.

”Vi lider lidt under, at likviditeten af aktien i aktiemarkedet er meget lav. Og det er jo ikke noget, der kun gælder Exiqon – det gælder jo alle små selskaber og måske også mange midcap-selskaber. Det er jo således, at dynamikken er sådan, at hvis likviditeten er lav, så er det meget svært at få en rigtig pricing af selskabet, fordi investorerne gerne vil kunne gå ind og ud af aktien på daglig basis, om man så må sige. Og det kan jo være svært, hvis der ikke bliver omsat nok aktier. Så det er bestemt blevet en udfordring for os, at likviditeten er så lav,” siger han til MedWatch og uddyber:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier