MedWatch

Tysk gigant bryder dansk stagnation

Det danske datterselskab til et af verdens største medicinalselskaber leverer for første gang vækst i omsætningen, og endda en markant vækst. Stigningen skyldes bl.a. lanceringen af et blodfortyndende middel, der sammen med et andet middel også skal levere væksten fremover.

Tyske Boehringer Ingelheims danske datterselskab præsterede i 2012 en omsætning på 695,63 mio. kr. og dermed kunne selskabet notere en toplinjevækst på markante 24,52 pct. i forhold til 2011, hvor omsætningen endte på 558,65 mio. kr.

Dermed bryder selskabet også en vis form for stagnation, der har præget omsætningen i de senere år. Fra 2010 til 2011 steg omsætningen således kun med meget beskedne 0,06 pct., mens året før bød på en nedgang på 6,38 pct. og fra 2008 til 2009 en vækst på 1,85 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier