MedWatch

Ugebrev: Topotarget-opkøb sandsynligt

De positive resultater, som Topotarget har offentliggjort, har gjort et snarligt opkøb sandsynligt, mener Aktieugebrevet.

Foto: Colourbox

Der er skabt klarhed over Topotargets kræftmedicin Belinostat i nicheindikationen PTCL (Perifert T-celle Lymfom (lymfekræft), og selskabet kan derfor meget vel stå foran at blive opkøbt af sin samarbejdspartner i de nærmeste måneder.

Det skriver Aktieugebrevet, der sætter en fair værdi på aktien til 2,60 kr. mod lukkekursen 3,10 kr. fredag.

Den fair værdi ved et opkøb sættes til 4 kr.

"Der foreligger en realistisk mulighed for, at samarbejdspartneren Spectrum vil fremsætte et købstilbud på Topotarget, da man i forvejen skal slippe 243 mio. kr. til Topotarget i milepæle og aktier, og det vil derfor give mening at købe hele selskabet og derved også undgå fremtidige royalty-betalinger," skriver ugebrevet, der dog vurderer, at et købstilbud "sandsynligvis vil være betinget af en efterfølgende FDA-godkendelse af Belinostat i PTCL-indikation."

Topotarget fremlægger flere positive data

Analytiker: Positive data letter partnerjagt 

Topotargets hovedaktiv med positive resultater

"Vi skal lade være med at drømme stort" 

Topotarget sænker forventninger markant 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier