MedWatch

Ugebrev: Topotarget-opkøb sandsynligt

De positive resultater, som Topotarget har offentliggjort, har gjort et snarligt opkøb sandsynligt, mener Aktieugebrevet.

Foto: Colourbox

Der er skabt klarhed over Topotargets kræftmedicin Belinostat i nicheindikationen PTCL (Perifert T-celle Lymfom (lymfekræft), og selskabet kan derfor meget vel stå foran at blive opkøbt af sin samarbejdspartner i de nærmeste måneder.

Det skriver Aktieugebrevet, der sætter en fair værdi på aktien til 2,60 kr. mod lukkekursen 3,10 kr. fredag.

Den fair værdi ved et opkøb sættes til 4 kr.

"Der foreligger en realistisk mulighed for, at samarbejdspartneren Spectrum vil fremsætte et købstilbud på Topotarget, da man i forvejen skal slippe 243 mio. kr. til Topotarget i milepæle og aktier, og det vil derfor give mening at købe hele selskabet og derved også undgå fremtidige royalty-betalinger," skriver ugebrevet, der dog vurderer, at et købstilbud "sandsynligvis vil være betinget af en efterfølgende FDA-godkendelse af Belinostat i PTCL-indikation."

Topotarget fremlægger flere positive data

Analytiker: Positive data letter partnerjagt 

Topotargets hovedaktiv med positive resultater

"Vi skal lade være med at drømme stort" 

Topotarget sænker forventninger markant 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier