MedWatch

Topotarget fremlægger flere positive data

Yderligere data for Topotargets lægemiddelhåb Belinostat som monoterapi er nu blevet offentliggjort.

Foto: Emil Ryge Christoffersen, Jyllands-Posten

Topotarget har præsenteret yderligere data fra sit Belief-studie med Belinostat, hvilke beskrives som positive. Det meddeler selskabet via fondsbørsen.

Studiet, der omhandler patienter med T-celle lymfekræft, der har modtaget en mislykket behandling, viser en objektiv responsrate på 26 pct. og en responsvarighed på 13,6 måneder.

"Vi er utroligt glade for de lovende resultater fra PTCL BELIEF-studiet, som understreger Belinostats potentiale som monoterapi i behandlingen af de ca. 70 pct. af patienter med R/R PTCL, som er mislykket på de eksisterende behandlingsformer," skriver administrerende direktør Anders Vadsholt.

Studiet viste samtidig, at Belinostat var veltoleret i patientgruppen.

 Topotargets hovedaktiv med positive resultater 

 "Vi skal lade være med at drømme stort" 

 Topotarget henter ny kapital

 Topotarget-chef satser på nye studier i 2013 og 2014 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier