MedWatch

Topotarget fremlægger flere positive data

Yderligere data for Topotargets lægemiddelhåb Belinostat som monoterapi er nu blevet offentliggjort.

Foto: Emil Ryge Christoffersen, Jyllands-Posten

Topotarget har præsenteret yderligere data fra sit Belief-studie med Belinostat, hvilke beskrives som positive. Det meddeler selskabet via fondsbørsen.

Studiet, der omhandler patienter med T-celle lymfekræft, der har modtaget en mislykket behandling, viser en objektiv responsrate på 26 pct. og en responsvarighed på 13,6 måneder.

"Vi er utroligt glade for de lovende resultater fra PTCL BELIEF-studiet, som understreger Belinostats potentiale som monoterapi i behandlingen af de ca. 70 pct. af patienter med R/R PTCL, som er mislykket på de eksisterende behandlingsformer," skriver administrerende direktør Anders Vadsholt.

Studiet viste samtidig, at Belinostat var veltoleret i patientgruppen.

 Topotargets hovedaktiv med positive resultater 

 "Vi skal lade være med at drømme stort" 

 Topotarget henter ny kapital

 Topotarget-chef satser på nye studier i 2013 og 2014 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier