MedWatch

"Vi skal lade være med at drømme stort"

Topotarget vil være mere uafhængige af partneren Spectrum og har påbegyndt indledningen til et mere selvstændigt udviklingsprogram. Selskabet vil derfor være mere pragmatisk og gå efter snævre indikationer.

Foto: PR foto/Topotarget

Selv om Topotarget torsdag måtte nedjustere forventningerne til helårets resultat markant, så er det ikke det, selskabets adm. direktør hæfter sig ved.

”Nu begynder man at kunne se de ændringer, vi gennemførte sidste år. Vi har halveret omkostningerne på både F&U og administration. Vi er nede på en minimumsbemanding nu, men vi er stadigvæk i stand til at optimere værdien af selskabet. Tanken er at få indsendt NDA (New Drug Application, red.) om nogle få måneder. Og baseret på det går vi i gang med nye studier,” siger Anders Fink Vadsholt til MedWatch med henvisning til de store ændringer, der blev meldt ud i august 2012, hvor han selv blev forfremmet til øverste chef.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier