MedWatch

Genmab-topchef: "Vi har en potentiel blockbuster i Arzerra"

Nye og positive data fra fase 3-studiet med midlet Arzerra mod leukæmi skaber glæde hos Genmabs topchef, hollænderen Jan van de Winkel. Han er tavs omkring salgs-konsensus på 1,7 mia. kr. i 2017.

Foto: Genmab/PR

Der er fortsat store forventninger til de kommende års vækst i salget af Arzerra, og konsensus ligger ifølge den tyske storbank, Deutsche Bank, på 1,7 mia. kr. i 2017. Det svarer til lidt mere end en tredobling af det nuværende niveau, hvor Arzerra, der er udlicenseret til giganten GlaxoSmithKline (GSK), i 2012 solgte for 552 mio. kr. 111 mio. kr. gik til Genmab som følge af royalties-aftalen.

Salget har i løbet af de seneste år udviklet sig med hastige skridt, selvom der er tale om en meget snæver indikation, der stort set udelukkende henvender sig til meget syge patienter, der typisk er over 65 år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier