MedWatch

Tysk storbank: Kun beskedent potentiale for Victoza mod fedme

Novo Nordisk præsenterede sent torsdag data for det tredje af fire fase 3-studier med Liraglutid (også kendt som Victoza) mod fedme. Tysk stor bank ser dog kun et begrænset potentiale for Liraglutid i fedmebehandlingen.

Foto: colourbox

Resultaterne er som sådan pæne nok til en eventuel markedsgodkendelse,vurderer Deutsche Bank, som dog kun ser et begrænset potentiale for Liraglutid i fedmebehandling.

"Resultaterne antyder, at Liraglutid er et ansøgningsværdigt middel. Den beskedne effekt støtter dog vores hypotese om, at det er usandsynligt, at midlet bliver en betydelig kommerciel succes i denne opsætning (høj pris, beskeden effekt, injicerbar vs. lavere prissatte, mere effektive, orale konkurrenter), skriver Deutsche Bank i en kommentar til resultaterne.

Banken betegner Novos resultater med Liraglutid som solide, men ikke spektakulære, og anbefalingen "sælg" af Novo Nordisk fastholdes da også, ligesom kursmålet 890 kr. ikke justeres.

Den franske storbank Natixis har fredag løftet sin anbefaling af Novo Nordisk til køb fra tidligere neutral i kølvandet på resultaterne, mens Bryan Garnier har hævet sit kursmål for Novo-aktien til 980 kr. fra tidligere 925 kr. Her hedder anbefalingen fortsat neutral.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier