MedWatch

Santaris-partner leverer godkendt regnskab

Både omsætning og indtjening ramte forventningerne, da biotekselskabet Santaris' seneste partner, der også er konkurrent til Novo Nordisk, leverede regnskab for årets første tre måneder.

Foto: bristol meyer squibb/ PR

Det amerikanske medicinalselskab Bristol-Myers Squibb kom ud af første kvartal med en omsætning på 3,83 mia. dollar mod ventet 3,87 mia. dollar blandt analytikerne ifølge Bloomberg News.

På bundlinjen leverede Bristol-Myers en justeret indtjening per aktie på 0,41 dollar mod ventet 0,42 dollar blandt analytikerne.

Salget af skizofrenimidlet Abilify, som markedsføres sammen med japanske Otsuka i USA, landede på 522 mio. dollar i første kvartal.

Otsuka og danske Lundbeck deler rettighederne til Abilify Maintena, hvor Lundbeck har en andel på 20 pct. Abilify Maintena er en langtidsvirkende version af Abilify, og Otsuka og Lundbeck opnåede markedsføringstilladelse til midlet i USA i starten af marts.

Salget af GLP-1-analogerne Bydureon og Byetta (Exenatid) blev på samlet 137 mio. dollar i første kvartal, fremgår det af regnskabet.

Midlerne er interessante i relation til Novo Nordisk, da de er i direkte konkurrence med det danske selskabs storsællert Victoza. Bristol-Myers overtog medikamenterne, da selskabet købte udvikleren, Amylin Pharmaceuticals, sidste år.

Bristol-Myers Sqibb fastholder forventningerne til hele regnskabsåret, hvor der fortsat ventes en indtjening per aktie på 1,78-1,88 dollar.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier