BMS annoncerer ny top-chef og velkendt strategi

Bristol-Myers Squibb har sagt farvel til virksomhedens chef for F&U og forfremmet dennes løjtnant. Men ellers er alt ved det gamle i storkoncernen, skriver FierceBiotech.
Foto: bristol meyer squibb/ PR
Foto: bristol meyer squibb/ PR
oversat af Martin Havtorn Petersen

Bristol-Myers Squibb har muligvis fundet den perfekte måde at overraske Wall Street-analytikere på med weekendens meddelelse om, at den erfarne F&U-chef, Elliott Sigal, ville takke af og blive erstattet af en af sine egne løjtnanter, Francis Cuss.

I mandagens forsøg på at overbevise Wall Street om, at virksomheden forfølger stort set den samme vellykkede kurs, som blev udstukket af Sigal of hans hold, lovede en gruppe topchefer – heriblandt den nyudnævnte forskningschef – at holde fast i sin meget roste ”perlerække”-tilgang til F&U – især i forhold til nye kræftmidler.

”Intet har ændret sig i forhold til vores forretningsudviklingsstrategier. Vi kigger på den samme slags muligheder, som vi har kigget på i en årrække. Vi kigger stadig på vores muligheder; der er ikke mange af dem,” siger adm. direktør, Lamberto Andreotti, ifølge hjemmesiden.

Men hvis BMS kan få dem til den rigtige pris, så vil de ”gå efter dem”, tilføjer direktøren.

Francis Cuss, som nu bærer titlen Executive Vice President of Research & Development, vil spille en fremtrædende rolle i den process, skriver FierceBiotech.

Læs hele historien og se hvad den nye vicepræsident selv havde at sige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også