MedWatch

Bristol-Myers Squibb stærkt ud af Q4

Den britiske medicinalkoncern klarede sig bedre i de sidste måneder af 2012, end analytikerne havde ventet.

Foto: bristol meyer squibb/ PR

Medicinalkæmpen Bristol-Myers Squibb kom bedre igennem fjerde kvartal, end analytikerne havde ventet. Det fremgår af Bloomberg News.

Nettoomsætningen i fjerde kvartal landede på 4,2 mia. dollar. Det svarer til et fald på 23 pct. i forhold til fjerde kvartal 2011, men resultatet er stadig bedre end analytikerne havde ventet. Estimaterne lød på en omsætning på 4,1 mia. dollar ifølge Bloomberg.

Indtjeningen per aktie var 47 cent mod analytikernes konsensus, som lå på 42 cent per aktie, mens bundlinjen viste et overskud efter skat på 924 mio. dollar.

Bristol-Myers Squibb sætter forventningerne til 2013 til en bruttomargin på 72-73 pct., en omsætning på 16,2-17 mia. dollar, som ligger fint i tråd med analytikernes forventninger, der ifølge Bloomberg ligger på 16,61 mia. dollar, og en indtjening per aktie (EPS) på 1,78-1,88 dollar. Analytikerne venter her 1,84 dollar per aktie.

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier