BMS vil bruge over en milliard på at udvide

Medicinalkoncernen Bristol-Myers Squibb vil udvide sine produktionsfaciliteter i nærheden af Boston til en samlet pris på omkring 1,4 mia. kroner, skriver FierceBiotech.
Foto: bristol meyer squibb/ PR
Foto: bristol meyer squibb/ PR
oversat af Martin Havtorn Petersen

Der er endnu en gang gode nyheder for det voksende biotek-knudepunkt omkring den amerikanske by Boston. Bristol-Myers Squibb, som i denne uge chokerede industrien med sine planer om at ansætte en ny forsknings- og udviklingschef, har planlagt en udvidelse af sine produktionsfaciliteter i den lille by Devens, Massachusetts til samlet 250 mio. dollar – svarende til ca. 1,4 mia. kroner.

Bristol-Myers forklarer, at man er nødt til at tilføre produktionskapacitet til biologisk udvikling og kliniske forsøg for sin F&U-afdeling, hvilket også vil føre til 350 nye arbejdspladser.

Bristol-Myers har offentliggjort planerne om at bygge to nye faciliteter på sin 89 hektar store grund i Devens på i alt 18.500 m2.

Den ene af disse skal huse en gruppe, som ”designer processer til den tidlige produktion af eksperimentel biologisk medicin.” Den anden bygning skal huse klinisk produktionsoperationer, hvor de eksperimentelle lægemidler skal fremstilles.

Læs hele historien fra FierceBiotech her.

 BMS annoncerer ny top-chef og velkendt strategi

 Novo-konkurrent får godkendt ny diabetespille i USA 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også