MedWatch

Medarbejdertilfredshed i top i Novo-selskaber

Medarbejdernes tilfredshed i Novo Nordisk og Novozymes er værd at prale af, mener Novo Nordisk Fond Koncernen, der offentliggør nøgleinformationer i årsrapport. Se dem her.

Foto: Colourbox

Det er fortsat uhyre populært at arbejde for Novo Nordisk. Medarbejderne er i hvert fald yderst tilfredse med den måde, hvor på organisationen efterlever værdierne i selskabets mantra: Novo Nordisk Way. Det fremgår af årsrapporten fra Novo Nordisk Fond Koncernen.

Den samlede gennemsnitlige score blandt medarbejderne i Novo Nordisk landede på 4,3 målt på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er bedst. Trods den enorme tilfredshed er der dog status quo på medarbejdertilfredsheden, idet selskabets undersøgelse af samme emne i 2011 viste samme resultat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier