MedWatch

Johnson & Johnson snød analytikerne

Det lykkedes den amerikanske koncern at overgå analytikernes forventninger og i sær et produkt fremhæves som positivt.

Det gigantiske amerikanske konglomerat Johnson & Johnson kom ud af fjerde kvartal med en indtjening per aktie på 1,19 dollar. Det oversteg analytikernes forventninger, som ifølge Bloomberg News lød på 1,16 dollar per aktie.

På omsætningssiden tjente koncernen 17,6 mia. dollar mod en forventning om 17,7 mia. dollar. Det svarer til en salgsvækst på 8 pct., fremgår det af regnskabet. På bundlinjen ramte koncernen et overskud på 2,6 mia. dollar.

Koncernen oplyser selv, at især Listerine-mundskylleprodukterne trak fra, dog uden at sætte tal på.

"Johnson & Johnson har leveret solide resultater i 2012, hvilket reflekterer løbende salgsmomentum i mange af vores afdelinger. Det kommer af vores fokus på at levere brugbar innovation inden for sundhedspleje til kunderne. Vores resultater viser stærk vækst på nøgleprodukter, succesfulde nye produktlanceringer og tilføjelsen af Synthes i vores virksomhedsfamilie,! siger administrerende direktør for Johnson & Johnson, Alex Gorsky.

Koncernen har desuden indsendt en godkendelsesansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, på vegne af et nyt produkt til behandling af type 2-diabetes.

Johnson & Johson forventer desuden et resultat per aktie på 5,35 - 5,45 dollar i 2013 - et stykke under de 5,49 dollar per aktie, som analytikerne venter ifølge Bloomberg News.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier