MedWatch

Novo udvider i Vietnam

Vietnam er ved at blive et nøglemarked for Novo Nordisk, der nu planlægger flere investeringer i landet.

Foto: Novo Nordisk / PR

Novo Nordisk gør et nyt fremstød på det vietnamiske marked og åbner kontor i Ho Chi Minh City. Det fremgår af en meddelelse.

"Vietnam er på vej til at blive et nøglemarked for os. Vi er her langsigtet, og det er derfor, vi har besluttet at styrke vores tilstedeværelse. Vi vil øge vores diabetesrelaterede aktiviteter her, hvilket også vil føre til øgede investeringer over den næste femårige periode," siger chef for region International Operations, Jesper Høiland ifølge en meddelelse.

Vietnam oplever ligesom en lang række lande en eksplosiv stigning i antallet af diabetikere. I 1994 var 1,2 pct. af befolkningen ramt af diabetes. I 2001 var tallet steget til 3,8 pct. og de seneste data fra Ho Chi Minh City viser en andel på 11 pct. Eksperter vurderer, at omkring 5 mio. vietnamesere har diabetes, men hele 60 pct. er endnu ikke diagnosticeret, oplyser Novo Nordisk.

 Analytiker: 50 pct. risiko for Tresiba-forsinkelse 

 Børsklø til debutanter på fedmemarkedet 

 Analytiker: Udlandet spekulerer i forsinkelse af Novo-håb 

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier