MedWatch

En pengetank ligger på lur

Novo a/s bliver en stor spiller i kommende virksomhedshandler. Selskabet har en liste på 100-200 lovende virksomheder og masser af vilje og penge.

Henrik Gürtler har et problem, som millioner af mennesker i verden ville give både deres høje og venstre arm for at overtage: Han har meget svært ved at nå at bruge alle de penge, han får ind i kassen.

Som adm. direktør i Novo a/s får han hvert år ca. seks mia. kr. ind i afkast fra de to datterselskaber Novo Nordisk og Novozymes og fremover også fra ingredienskoncernen Chr. Hansen. Novo Nordisk Fonden beder hvert år om penge til at dele ud – i øjeblikket ca. en mia. kr. om året.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier