MedWatch

En pengetank ligger på lur

Novo a/s bliver en stor spiller i kommende virksomhedshandler. Selskabet har en liste på 100-200 lovende virksomheder og masser af vilje og penge.

Henrik Gürtler har et problem, som millioner af mennesker i verden ville give både deres høje og venstre arm for at overtage: Han har meget svært ved at nå at bruge alle de penge, han får ind i kassen.

Som adm. direktør i Novo a/s får han hvert år ca. seks mia. kr. ind i afkast fra de to datterselskaber Novo Nordisk og Novozymes og fremover også fra ingredienskoncernen Chr. Hansen. Novo Nordisk Fonden beder hvert år om penge til at dele ud – i øjeblikket ca. en mia. kr. om året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier