MedWatch

MedWatch Panelet: Halter Danmark som biotek-iværksætterland?

Spænder mangel på risikovillig kapital og det høje skattetryk ben for innovationen i den danske biotekbranchen - eller er det en myte? Få tre topchefers og én sundhedsordførers bud på, om der er hold i Danmarks dårlige ry eller ej i MedWatch Panelet.

Ifølge en undersøgelse offentliggjort på verdens største biotekkonference i Boston i forsommeren er kun USA et bedre sted end Danmark, hvis man vil opbygge et bioteknologisk knudepunkt. Den omfattende analyse rangerer 50 lande på basis af en række parametre, herunder kapital til rådighed, beskyttelse af intellektuelle rettigheder, uddannelse og arbejdsstyrke, politisk klima og politisk stabilitet - og bioteks rolle og betydning i den overordnede økonomi. Alligevel høres der ofte kritik af Danmark som iværksætterland. MedWatch har i denne uge spurgt Panelet hvorfor.

Hvordan kan det være, at vi med ovenstående undersøgelse in mente primært hører kritik af Danmark som iværksætterland fra landets biotekselskaber?

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier