MedWatch

Dansk malariavaccine søger indisk finansiering

En dansk forsker er ved at udvikle en malariavaccine, der som den kun anden lægemiddelkandidat står på nippet til at skulle i fase 3. Netop nu er han i Indien for at fremlægge forskningen for mulige indiske partnere.

Foto: Colourbox

Kun én potentiel malariavaccine er nået til fase 3. Men en dansk-udviklet vaccinekandidat fra Statens Serum Institut er på nippet til at gøre GlaxoSmithKlines vaccine selskab.

Bag vaccinen står seniorforsker Michael Theisen fra Statens Serum Institut, der har brugt i omegnen af 20 år på at drive forskningen frem til det nuværende stadie, hvor man inden for et halvt år forventer afklaring på de igangværende fase 2-studier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier