MedWatch

Reuters: EU indleder konkurrencesag mod Lundbeck

I følge nyhedsbureauet Reuters vil EU senere på ugen starte en konkurrence-sag mod danske Lundbeck.

Foto: Lundbeck/PR

EU-Kommissionen vil denne uge indlede en konkurrencesag mod det danske medicinalselskab Lundbeck for at blokere billigere såkaldt "kopimedicin"-produkter fra markedet i Europa.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters med henvisning til kilder "med kendskab til sagen".

Det drejer sig om depressionsmidlet Citalopram, skriver Reuters, og EU-Kommissionen vil angiveligt samtidig indlede en sag mod franske Servier, der producerer et hjertemedikament under navnet Perindopril.

Inden nyheden kom ud, faldt Lundbeck-aktien med 1,6 pct., men siden er den dykket yderligere og ligger nu til at tabe 2,3 pct. i kurs 122,10.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier