MedWatch

Johnson & Johnson sænker forventningerne

Johnson & Johnson, som konkurrerer mod blandt andet Coloplast og Bavarian Nordic, nedjusterer efter andet kvartal.

Foto: Johnson&Johnson/PR

Medicinalselskabet Johnson & Johnson, der er blandt verdens største, nedjusterer forventningerne til 2012 efter andet kvartal.

Nu forventer J&J en indtjening per aktie på mellem 5,00 og 5,07 dollar. Tidligere ventede selskabet mellem 5,07 og 5,17 dollar i indtjening, mens analytikerne havde forudset 5,14 dollar per aktie. Det skriver Bloomberg News.

Andet kvartal var ellers en anelse bedre end ventet af analytikerne. Resultatet blev her på 1,30 dollar per aktie mod et estimat på 1,29 dollar ifølge Bloomberg. Dog drattede andet kvartals resultat med 49 pct. til 1,41 mia. dollar i forhold til andet kvartal sidste år.

Johnson & Johnson konkurrerer på mange fronter, både inden for medico og medicinalområdet. Det gælder blandt andet Coloplast inden for inkontinens, Bavarian Nordic inden for prostatacancer og til dels Novo Nordisk inden for diabetes og Lundbeck inden for Alzheimers.

 Coloplast-konkurrent får ros for vaginalt net 

 Johnson & Johnson vil have foden inden for diabetes 

 Johnson & Johnson klar med nyt diabetespræparat

 Johnson & Johnson får milliardbøde for at vildlede læger  

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier