MedWatch

Leo Pharma dykker planmæssigt

Leo Pharma hiver et minimalt overskud hjem for 2011, fordi selskabet fortsat investerer massivt i fremtiden. Salget vokser støt, men Europa koster dyrt.

Foto: PR

Et lidende Europa har gjort det umuligt for Leo Pharma at nå sin ambition om en tocifret vækst. Samlet nåede medicinkoncernen i 2011 kun en vækst i salget på 7 pct., fremgår det af årsregnskabet.

"Vi er naturligvis påvirkede af situationen i Europa. Dels i Grækenland, hvor vi har indført en betydeligt strammere kreditpolitik, bl.a. fordi vi ved udgangen af 2010 havde tilgodehavender på 370 mio. kr. Dem fik vi tilbagebetalt med græske statsobligationer, som vi har afhændet til bankerne med tab. Dels har f.eks. Tyskland indført tvungne rabatter på 16 pct. af bruttoomsætningen," siger adm. direktør Gitte Aabo, Leo Pharma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier