MedWatch

"Sort uheld" forsinkede Leo Pharmas store håb i otte måneder

Da FDA midt i vurderingen af Leo Pharmas tralokinumab strammede kravene til medicinsk udstyr, måtte dermatologiselskabet i al hast skaffe mere data om selve beskyttelseshætten på den forudfyldte injektionsprøjte, som eksemmidlet bruges sammen med.

Leo Pharmas tyske forskningsdirektør Jörg Möller mener ikke, at det danske selskab kunne have forudset FDA's behov for mere data om injektionssprøjten til Leos eksemmiddel tralokinumab. | Foto: Leo Pharma / PR

Det var et pludseligt og uventet krav fra FDA om mere data om selve beskyttelseshætten på den sprøjte, som bruges til at injicere Leo Pharmas tralokinumab, der førte til, at medicinalselskabet først ved juletid - og mere end otte måneder senere end forventet - kunne få myndighedens tilladelse til at lancere midlet i USA.

Derfor mener forsknings- og udviklingsdirektør Jörg Möller da heller ikke, at det danske dermatologi-selskab kunne ikke have gennemført ansøgningsprocessen anderledes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Agilent Technologies opjusterer

Laboratorieleverandøren Agilent Technologies har haft et stærkt forskudt tredje kvartal, og opjusterer forventningerne for helåret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier