MedWatch

Leo Pharma udvider arsenalet af argumenter for Adtralza med nye langtidsdata

Mens Leo Pharma er i fuld gang med at få eksembehandlingen Adtralza på markedet i Europa og tripper for få en afgørelse i USA, har selskabet fremlagt nye langtidsdata for behandling med midlet, og de vækker begejstring.

Foto: Leo Pharma / PR

Leo Pharma har nu haft gang i udviklingen af lægemidlet tralokinumab, der tidligere på året blev godkendt som en atopisk dermatit-behandling i EU under navnet Adtralza, så længe, at selskabet har kunne præsentere to års data for behandlingen.

De data har selskabet nu fremlagt på den store europæiske dermatologikonference EADV, og ifølge Bo Bang, der er vicepræsident hos Leo Pharma med ansvar tralokinumab-programmet, har Leo med de nye data fået et vigtigt kort på hånden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier