MedWatch

Dansk medicin-app har 110.000 brugere - nu går udvikleren efter medicinalindustrien

To år efter opstarten har Drugstars rekrutteret 110.000 patienter til en app, der belønner patienter for at tage deres medicin. Nu får medicinalselskaber mulighed for at købe sig til funktionalitet, der skal forhindre, at brugere af netop deres medicin afbryder behandlingen i utide.

Foto: Bo Svane/POLFOTO/arkiv

Med 110.000 brugere i ryggen og samarbejder med flere af Danmarks største patientforeninger vender danske Drugstars for alvor blikket mod medicinalindustrien i sit forsøg på at drage økonomisk fordel af sin store brugerbase.

Det sker med lanceringen af et nyt produkt til medicinalindustrien, der via Drugstars-appen kan åbne for en service for brugere af netop deres lægemidler for at sikre, at de ikke afbryder deres behandling i utide.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier