MedWatch

Medicin-app dropper parløb med dansk medicinalindustri

Den danske medicin-app Drug Stars har droppet et parløb med den danske medicinalindustri, fordi det viste sig at være en hæmsko. I stedet satser man nu på en helt anden branche. Samtidig har man fået penge af Innovationsfonden til et nyt forskningsprojekt.

Foto: Dima V / Stock.Xchng

Det er ikke mere end fire måneder siden, at den danske medicinhuske-app Drugstars fik en millionindsprøjtning til markedsføring af app’en. Og nu har selskabet hentet yderligere kapital. Denne gang drejer det sig om cirka 400.000 kr. fra Innovationsfondens Innobooster. Det fortæller Drugstars adm. direktør Claus Møldrup til MedWatch.

Drugstars-appen skal hjælpe patienter med at huske at tage deres medicin med et belønningssystem i form af stjerner. De stjerner kan så veksles til en pengedonation til en valgfri patientforening. De nye penge fra Innovationsfonden skal bruges til et forskningsprojekt, der skal validere effekten af app’en.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier