MedWatch

Novos diabetesapp-partner indgår ny samarbejdsaftale

App-selskabet Glooko, som blandt andet arbejder sammen med Novo Nordisk omkring dets diabetesapp, har indgået en ny samarbejdsaftale, der udvider mulighederne inden for Glookos teknologi. 

Foto: Colourbox

Det amerikanske selskab Glooko, der herhjemme i Danmark nok bedst er kendt som Novo Nordisks partner inden for digitale diabetesløsninger, har indgået en ny samarbejdsaftale med virksomheden Fit4D. Ved at indgå en alliance kan selskaberne tilbyde patienterne en såkaldt ’end-to-end’-løsning for diabetes.

Det skriver FierceBiotech.

Partnerskabet kombinerer Glookos digitale platform, som indsamler og integrerer data fra en lang række forskelligt diabetesudstyr, og Fit4D’s teknologi. Den forbinder patienter med et hold af certificerede diabeteseksperter, blandt andre klinikere og diætister, som kan hjælpe brugerne med læring inden for deres sygdom.

”Ved at kombinere de kvantitative data fra Glooko med ekspert-coaching og kvalitative data på patientbarrierer og patienttillid fra Fit4D giver det os mulighed for at tilbyde en fleksibel end-to-end-løsning, som giver vigtig og relevant støtte til folk med diabetes,” lyder det fra Rick Altinger, som er adm. direktør fra Glooko.

Aftalen med Fit4D er den seneste i en række af nye samarbejder for Glooko. Tilbage i september fusionerede selskabet med Sveriges Diasend, hvilket udvidede Glookos patientbase og kompatibelt udstyr, og så kom aftalen med Novo Nordisk i januar. Dengang lød det at Glooko og Novo Nordisk skulle udvikle "individualiserede digitale løsninger, der kan hjælpe mennesker med diabetes med f.eks. at overholde deres behandling og holde blodsukkerniveauet under kontrol".

 Novo øger digital satsning med amerikansk aftale

 Nyt selskab sætter gang i kunstig diabetes-intelligens

 Medtronic gearer op på diabetesområdet 

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier