MedWatch

Pandora-rigmand kaster sig over life science

En ny dansk medicinapp, der skal få patienter til at huske at tage sin medicin ved at donere penge til velgørenhed, har fået en millionindsprøjtning. Blandt de nye investorer er Seed Capital og en millionær med en fortid i Pandora.

Foto: Colourbox

En donation til en valgfri patientforening skal fremover være guleroden ved at huske at tage sin medicin. Sådan lyder ræsonnementet bag en ny dansk medicin-app Drugstars, der netop har hentet flere millioner i en ny kapitalrejsning.

Seed Capital har investeret 400.000 euro, 2,97 mio. kr. mens business angel Henrik Holmark, der er tidligere CFO i smykkevirksomheden Pandora, har smidt 500.000 kr. i app’en. Tilbage i 2015 skrev erhvervsmediet Finans, at Henrik Holmark siden 2010 havde tjent 32 mio. kr. i Pandora. Derudover fik han i forbindelse med, at Pandora gik på børsen, aktier for over 160 mio. kr., hvor han solgte en stor del ved børsnoteringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier