MedWatch

Medicin-app klar til at sælge data til medicinalindustrien

Den danske medicinhuske-app Drugstars har efterhånden data på 50.000 brugere. De data skal bruges til udvikling af bedre medicin ved at sælge dem til farmaselskaber og stille dem til rådighed for universiteterne, lyder det fra adm. direktør Claus Møldrup. Samtidig har selskabet hentet ny kapital til international ekspansion.

Med 50.000 brugere i ryggen ligger den danske medicinhuske-app Drugstars nu inde med en helt unik datamængde omkring patienters erfaringer med medicin, som kan være yderst værdifuld – ikke kun for selskabet selv, men også for medicinalindustrien.

Derfor gør man nu også klar til at tilbyde data på kommercielle vilkår, fortæller adm. direktør i Drugstars, Claus Møldrup, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier