MedWatch

Genmab-topchef efter aktiefald: "Markedsværdien skal tre- eller firdobles"

Jan van de Winkel, Genmabs topchef, holder ikke igen med optimismen på vegne af selskabets aktie, som er faldet 17 pct. i denne uge. Kursen skal tre- eller firdobles, siger han til Bloomberg.

Jan van de Winkel, adm. direktør i Genmab, mener, at selskabets aktiekurs skal ligge højere – langt højere. | Foto: /Ritzau/Mik Eskestad/

Genmabs adm. direktør Jan van de Winkel har langt fra mistet modet, når det kommer til selskabets aktiekurs, som ellers fik tæsk tidligere på ugen.

"Markedsværdien skal tre- eller firdobles fra hvor vi er lige nu, baseret på vores produkter," siger Jan van de Winkel til Bloomberg.

Genmab-aktien er faldet 17 pct. i løbet af ugen, efter at Genmab og Janssen stoppede et studie med Darzalex i kombination med Roches kræftmiddel Tecentriq.

Bloomberg skriver, at Jan van de Winkels kommentar faldt umiddelbart inden det fejlslagne studie, men at mediet har tjekket hos Genmab, at udtalelsen stadig gælder.

En tre- eller firdobling af den nuværende aktiekurs tilsiger, at en aktie i Genmab skal koste mellem 3000 og 4000 kr., hvis det står til topchefen.

Det fejlslagne studie var ellers ifølge Sydbanks analytiker Søren Løntoft Hansen "årets største kurstrigger."

Efter hans vurdering betyder fejlslaget, at Genmabs håb om at behandle solide kræfttumorer med Darzalex er tæt på slukket.

"Selv om det er op til hver enkelt partner-selskab, der undersøger Darzalex i kombination med en PD-1/PD-L1-inhibitor, at beslutte, hvad der skal ske med den videre udvikling (herunder se på data og sikkerhed) bør investorerne efter vores vurdering ikke sætte næsen op efter et videre eventyr for Darzalex i solide tumorer," skrev han tidligere på ugen i et notat.

Analytiker: Forvent at se flere afbrudte studier med Darzalex

Genmab-aktien falder som en sten efter fejlet lungekræft-studie

Sydbank: Det ser sort ud for Darzalex i solide tumorer

Genmab-middel fejler i kræftstudie

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier