MedWatch

Analytiker: Forvent at se flere afbrudte studier med Darzalex

Nedturen for Darzalex i et lungekræftstudie gør fremtiden yderst usikker for Genmab-midlet inden for behandling af solide tumorer, mens det kan åbne muligheder for franske Sanofi. Men aktiemarkedets reaktion på nyheden fra Genmab er en overreaktion og et udtryk for panik, påpeger analytikere.

Foto: Genmab, PR

Genmab meddelte i weekenden, at et meget imødeset studie med hovedaktivet Darzalex og en immunterapi fra Roche til behandling af lungekræft er blevet stoppet på grund af manglende effekt og sikkerhedsbekymringer. Og selvom de nærmere detaljer om problemerne i studiet endnu ikke er kendte, så gør udviklingen ifølge analytikere udsigterne for Genmab-midlet inden for behandling af solide tumorer yderst usikre.

Studiet blev foretaget af partneren Janssen, som har truffet beslutningen om at stoppe det, samt et andet studie hvor Darzalex blev undersøgt sammen med et eksperimentelt middel fra partneren inden for behandling af knoglemarvskræft. Og problemerne kan også påvirke studier med Darzalex i solide tumorer, som foretages af andre selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier