MedWatch

J&J taber godt 10 mia. dollars i fjerde kvartal

Den amerikanske skattereform medfører store nedskrivninger for Genmabs partner Johnson & Johnson, som taber mere end 10 mia. dollars netto i sidste kvartal af 2017 på den baggrund.

Foto: /ritzau/AP/Daniel Hulshizer/

Den amerikanske medicinalgigant Johnson & Johnson måtte indkassere et nettotab på 10,71 mia. dollars i fjerde kvartal af regnskabsåret.

Det skyldes, at man har lavet en nedskrivning på 13,7 mia. dollars på grund af den nye amerikanske skattereform, skriver Reuters.

Til gengæld kunne den amerikanske kæmpe rapportere om en ordinær indtjening per aktie på 1,74 dollar, hvilket var en spids bedre end de 1,72 dollar, som analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet.

I det amerikanske formarked stiger aktien 1,17 pct. til 149,88 dollar.

Forsiden lige nu

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet, siden en børsnotering i USA i 2015

Takeda indgår milliardsamarbejde på CNS-området

Takeda får nu mulighed for at gå med i udvikling og kommercialisering af det Cambridge-baserede selskab Wave Life Sciences' pipeline af lægemidler mod neurologiske sygdomme og for at overtage rettigheder til en række prækliniske programmer inden for blandt andet Alzheimers og Parkinsons. Det kan i yderste instans indbringe biotekselskabet et tocifret milliardbeløb i kroner.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier