MedWatch

Sanofi-CEO: Patentkløften er bag os

Franske Sanofis adm. direktør, Chris Viehbacher, siger til Bloomberg, at væksten vil vende tilbage til selskabet i årets fjerde kvartal. Man er endelig kommet over ”den dybeste og mest koncentrerede patentkløft i industrien”, mener han.

Chris Viehbacher, CEO, Sanofi | Foto: Sanofi-Aventis/ PR

Væksten vil vende tilbage til den franske medicinalgigant Sanofi, som konkurrerer med Novo Nordisks på diabetesmarkedet, allerede i årets fjerde kvartal. Det siger virksomhedens CEO, Chris Viehbacher, til erhvervsmediet Bloomberg.

Det har været nogle hårde år i det franske selskab, hvor bundlinjen har været hård presset pga. patentudløb på ikke mindre end 9 lægemidler indenfor de seneste 3 år. Men nu er der lys for enden af tunnelen, mener direktøren.

”Vi er kommet igennem den dybeste og mest koncentrerede patentkløft i industrien,” siger han i et interview med Bloomberg og tilføjer, at man forventer at væksten vender tilbage i Q4. Han melder dog ikke noget om, om det er top eller bundlinjen, han forventer at se vokse.

Og kigger man længere frem i tiden, er der også optimisme at spore fra topchefen.

”En af de gode ting ved det er, at nu hvor vi er kommet over patentkløften, så har vi formentlig den mindste risiko for fremtidige patentkløfter ,” pointerer han i interviewet.

Læs hele historien fra Bloomberg her.

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier