MedWatch

Pønser Sanofi på tilbagekøb af aktier?

Udtalelser fra Sanofis adm. direktør giver næring til rygter om et aktie-tilbagekøb i L'Oreal. Samtidig åbner direktøren døren for en forøgelse af ejerandelen i et amerikansk medicinalselskab.

Foto: Colourbox

Franske Sanofi kan være på vej til at tilbagekøbe aktier for 12 mia. dollar fra kosmetikselskabet L’Oreal. Det skriver Reuters.

Spekulationerne om et tilbagekøb af den 9 pct. store aktieandel startede, da L’Oreals adm. direktør i den forgangne måned indikerede, at man kunne være på vej til at tilbagekøbe Nestles aktieandel på 30 mia. dollar, samtidig med at man ville sælge sin egen aktieandel i Sanofi, skriver erhvervsmediet.

Og rygterne har taget yderligere fart, efter Sanofi-topchefen Chris Viehbacher ved en konference for nyligt fortalte en gruppe investorer, at selskabet har ressourcer til at foretage ’opportunistiske’ tilbagekøb af aktier.

Den adm. direktør ville ikke kommentere direkte på et tilbagekøb af L’Oreal-andelen, men sagde, at selskabet ”bestemt har cash-flow til at foretage sig noget”, oplyser Reuters.

Chris Viehbacher forklarede yderligere på konferencen, at Sanofi også kunne være interesseret i at øge sin ejerandel i Regeneron, som udvikler lægemidler til behandling af øjensygdomme. Sanofi ejer pt. 16 pct. af det amerikanske selskab, men en ti-årig partnerskabsaftale mellem de to virksomheder giver Sanofi retten til at øge sin aktieandel til 30 pct.

Læs hele historien fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier