MedWatch

Pønser Sanofi på tilbagekøb af aktier?

Udtalelser fra Sanofis adm. direktør giver næring til rygter om et aktie-tilbagekøb i L'Oreal. Samtidig åbner direktøren døren for en forøgelse af ejerandelen i et amerikansk medicinalselskab.

Foto: Colourbox

Franske Sanofi kan være på vej til at tilbagekøbe aktier for 12 mia. dollar fra kosmetikselskabet L’Oreal. Det skriver Reuters.

Spekulationerne om et tilbagekøb af den 9 pct. store aktieandel startede, da L’Oreals adm. direktør i den forgangne måned indikerede, at man kunne være på vej til at tilbagekøbe Nestles aktieandel på 30 mia. dollar, samtidig med at man ville sælge sin egen aktieandel i Sanofi, skriver erhvervsmediet.

Og rygterne har taget yderligere fart, efter Sanofi-topchefen Chris Viehbacher ved en konference for nyligt fortalte en gruppe investorer, at selskabet har ressourcer til at foretage ’opportunistiske’ tilbagekøb af aktier.

Den adm. direktør ville ikke kommentere direkte på et tilbagekøb af L’Oreal-andelen, men sagde, at selskabet ”bestemt har cash-flow til at foretage sig noget”, oplyser Reuters.

Chris Viehbacher forklarede yderligere på konferencen, at Sanofi også kunne være interesseret i at øge sin ejerandel i Regeneron, som udvikler lægemidler til behandling af øjensygdomme. Sanofi ejer pt. 16 pct. af det amerikanske selskab, men en ti-årig partnerskabsaftale mellem de to virksomheder giver Sanofi retten til at øge sin aktieandel til 30 pct.

Læs hele historien fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier