MedWatch

Nært forestående milliardsalg?

Anonyme kilder siger til Reuters, at et salg af det amerikanske medicinalselskab Ikaria Inc. kan være på vej. Kilderne anslår, at selskabet kan afhændes for et tocifret milliardbeløb.

Foto: Colourbox

Det amerikanske medicinalselskab Ikaria Inc. kan være på vej mod et tocifret milliardsalg. Det skriver erhvervsmediet Reuters, som har talt med unavngivne kilder tæt på salgsprocessen.

Ikarias ejere, som tæller en række investerings- og venturekapitalfirmaer, arbejder netop nu sammen med Morgan Stanley og Credit Suisse Group med henblik på et salg af selskabet, bekræfter kilderne overfor Reuters og tilføjer, at man håber på, at salget kan indbringe over 2 mia. dollar, svarende til godt 11 mia. kroner.

Ikaria blev dannet i 2007 efter en fusion mellem et biotekselskab af samme navn og INO Therapeutics, som var ejet af den tyske industrigasproducent Linde AG. Selskabets pipeline består primært af, hvad Ikaria selv kalder Critical Care-produkter, dvs. lægemidler til behandling af livstruende skader og sygdomme.

De seneste 12 måneder frem mod marts 2013 omsatte selskabet for 361 mio. dollar – eller små 2 mia. kroner - skriver Reuters med henvisning til tal fra ratingbureauet Moody’s, men en række af selskabets vigtigste produkter står til at miste patent inden for de næste par år.

Læs hele historien fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier