MedWatch

Mistænkeligt dødsfald i Frankrig måske medicin-relateret

En ældre fransk mand er død under mistænkelige omstændigheder efter at have taget medicin, som er blevet tilbagekaldt af de franske lægemiddelmyndigheder.

Foto: Colourbox

Fransk politi efterforsker nu omstændighederne omkring en 92-årig mands dødsfald i løbet af weekenden, da manden har taget det vanddrivende lægemiddel furosemide, som nu er blevet fjernet fra hylderne i landet. Det skriver Reuters.

Manden dødsfald kommer blot to dage efter, at de franske lægemiddelsmyndigheder, ANSM, har bedt apoteker om at fjerne 190.000 pakker af medicin, som markedsføres af kopigiganten Teva Pharmaceuticals, da midlet muligvis indeholder bedøvelsesstoffet zopiclone.

Politiet fandt åbne pakker af medicinen i den ældre mands hjem, og man vil nu gennemføre en obduktion af manden for at fastslå dødsårsagen.

ANSM oplyser ifølge Reuters, at de vil inspicere Tevas faciliteter, mens medicinalselskabet forklarer, at de selv vil indlede en undersøgelse af sagen.

Læs hele nyheden fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier