MedWatch

Lif i klyngestrid med Welfare Tech: "Vi holder døren åben"

Selvom Welfare Tech er gået enegang og har afvist at være en del af en bred, fælles ansøgning om at drive en fremtidig superklynge, holder Lægemiddelindustriforeningen fast i håbet om, at parterne finder en løsning på uoverensstemmelserne. Myndighederne afviser ikke muligheden, selvom ansøgningsprocessen nu er i gang.

Kasper Lindgaard fra Lif vil stadig gerne give Welfare Tech mulighed for at blive en del af en samlet ansøgning om at drive fremtidens superklynge inden for life science, men han ønsker ikke at forholde sig til Welfare Techs kritik af forhandlingerne. | Foto: Lif / PR

Lægemiddelindustriforeningen ønsker ikke at forholde sig til den kritik, som klyngeorganisationen Welfare Tech mandag rejste af medicinalindustriens brancheforening.

Welfare Tech har ellers beskyldt Lif for at snigløbe klyngeorganisationen og køre den ud på et sidespor i forhandlingerne om en samlet ansøgning til Erhvervsfremmebestyrelsen om at drive fremtidens superklynge på sundhedsområdet, hvorfor sundhedsområdet som det eneste nu er splittet mellem to ansøgere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier