MedWatch

Håbet om fælles ansøgning til super-klynge lever trods truende tidspres

På trods af en nært forestående deadline hos Erhvervsfremmebestyrelsen satser både den eksisterende klynge Welfare Tech og brancheorganisationen Lif stadig på at nå til enighed og en samlet ansøgning om at drive Danmarks kommende nationale life science-klynge.

Med mindre parterne træder på speederen og finder en fælles løsning, skal forsknings- og uddannelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen udpege enten Welfare Tech eller i stedet Lif og en række andre organisationer til at drive fremtidens superklynge for life science. | Foto: Jens Dresling

Selvom forsknings- og uddannelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) om kort tid skal udpege den kommende nationale superklynge på life science-området, arbejder to konkurrerende parter fortsat på at finde fælles fodslag.

Lægemiddelindustriforeningen Lif og velfærdsteknologi-klyngen Welfare Tech fra Odense blev nemlig tidligere så uenige med hinanden, at de vendte ryggen til hinanden og indsendte hver sin ansøgning om at drive fremtidens nationale life science-klynge i Danmark. Siden har de forsøgt at sætte en streg over stridspunkterne og samle deres ansøgninger til ét fælles projekt hos Erhvervsfremmebestyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier