MedWatch

Stridende parter fastholder håb om fælles ansøgning til national superklynge

På trods af en ansøgningsfrist til en kommende national superklynge inden for life science, der for længst er overskredet, arbejder de uenige parter, Welfare Tech samt Lif, stadig på at finde fælles fodslag, og de sætter sig nu sammen for at finde en løsning på uoverensstemmelserne.

Troels Bierman Mortensen, adm. direktør i velfærdsteknologiklyngen Welfare Tech, satser stadig på at finde frem til en fælles løsning for den kommende nationale klynge for life science. | Foto: Welfare Tech/PR

Lægemiddelindustriforeningen, Lif, og den eksisterende klynge for velfærdsteknologi i Odense, Welfare Tech, har tidligere forsøgt at være på samme hold og formulere en samlet ansøgning med en lang række andre parter til en kommende national superklynge inden for life science.

Selvom det forsøg endte i en form for haste-skilsmisse kort inden deadline for ansøgningen til Erhvervsfremmebestyrelsen, vil parterne nu forsøge, om de alligevel kan lægge uoverensstemmelserne bag sig og finde en måde at arbejde sammen på om den fremtidige nationale klynge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier