MedWatch

Stridende parter fastholder håb om fælles ansøgning til national superklynge

På trods af en ansøgningsfrist til en kommende national superklynge inden for life science, der for længst er overskredet, arbejder de uenige parter, Welfare Tech samt Lif, stadig på at finde fælles fodslag, og de sætter sig nu sammen for at finde en løsning på uoverensstemmelserne.

Troels Bierman Mortensen, adm. direktør i velfærdsteknologiklyngen Welfare Tech, satser stadig på at finde frem til en fælles løsning for den kommende nationale klynge for life science. | Foto: Welfare Tech/PR

Lægemiddelindustriforeningen, Lif, og den eksisterende klynge for velfærdsteknologi i Odense, Welfare Tech, har tidligere forsøgt at være på samme hold og formulere en samlet ansøgning med en lang række andre parter til en kommende national superklynge inden for life science.

Selvom det forsøg endte i en form for haste-skilsmisse kort inden deadline for ansøgningen til Erhvervsfremmebestyrelsen, vil parterne nu forsøge, om de alligevel kan lægge uoverensstemmelserne bag sig og finde en måde at arbejde sammen på om den fremtidige nationale klynge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier