MedWatch

Drugstars vil få flere til at skille sig forsvarligt af med medicinrester: "Vi regner med, at farmaselskaberne tager ansvar og betaler deres del af udgiften"

App-selskabet Drugstars lancerer en ny funktion, der belønner brugerne for at aflevere medicinrester på apoteket. Det skal hjælpe farmaselskaberne med at imødegå kommende EU-krav til håndtering af medicinrester, og selskabet håber derfor, at de store farmaselskaber vil hjælpe til at dække omkostningerne.

Foto: Drugstars/PR/Jonas Pryner Andersen

Alt for mange medicinrester havner i skraldespande og i toiletter i stedet for at blive afleveret på apoteket, som de burde.

Det vil det danske selskab Drugstars ændre på, og fra i dag har virksomhedens app fået en ny funktionalitet, der belønner brugerne for at skille sig forsvarligt af med deres medicinrester ved at aflevere dem på et apotek - belønningen sker i form at stjerner, som kan veksles til en pengedonation til en valgfri patientforening, som Drugstars samarbejder med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier