MedWatch

Venturefonde skyder millioner i dansk medicin-app

Tre venturefonde har investeret 18 mio. kr. i selskabet Drugstars, der står bag en app af samme navn.

Foto: Colourbox

E-health-selskabet Drugstars har hentet en stor millioninvestering fra tre venturefonde, der skal gå til selskabets ambition om international ekspansion.

Det skriver Berlingske.

Investorerne er danske Byfounders, finske Inventure og Digital Health Ventures i Tyskland, der alle tror på potentialet i selskabets app, der belønner patienter for at tage deres medicin - belønningen, der kommer i form af stjerner, kan den enkelte patient efterfølgende veksle til en donation til en af de mere end 60 deltagende patientforeninger.

Samtidig er brugerne med til at bedømme effekten af deres medicin, og den viden kan medicinalindustrien anvende til ders videre udvikling.

»Vi ser et stort potentiale i den model, som Drugstars har etableret via deres app, altså samspillet mellem medicinforbrugeren, patientforeningerne og medicinindustrien. Det vil vi i Byfounders gerne være med til at udvikle, da vi tror, at mange patienter samt industrien i sig selv kan få nytte af det,« siger adm. partner i Byfounders Tommy Andersen til avisen.

Drugstars havde før investeringen rejst knap 10 mio. kr. fra blandt andet Seed Capital, PreSeed Ventures og business angel  Henrik Holmark.

Dansk medicin-app går på investorjagt i London

Dansk medicin-app har 110.000 brugere - nu går udvikleren efter medicinalindustrien

Medicin-app klar til at sælge data til medicinalindustrien  

Medicin-app dropper parløb med dansk medicinalindustri 

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier