MedWatch

Dansk medicin-app går på investorjagt i London

Drugstars sætter fart under lanceringen i Storbritannien og går samtidig på jagt efter penge i hovedstaden London.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Den dansk-udviklede app Drugstars satser på at rekruttere 700.000 brugere i Storbritannien til selskabets app, der er et redskab til brugere af medicin.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det skal blandt andet ske med hjælp fra ny venturekapital, som selskabet håber at finde i London.

"Der er lidt højere til loftet. Der er flere health tech-investorer i England, og det gør, at der er lidt mere at vælge imellem og flere penge at hente," siger adm. direktør Claus Møldrup til avisen.

For brugerne er incitamentet til at anvende Drugstars-appen, at de kan få en påmindelse, når det er tid til at tage deres medicin – samtidig bliver de 'belønnet' med stjerner, som brugerne efterfølgende kan veksle til en pengedonation til en valgfri patientforening.

Drugstars har ifølge egne tal ca. 80.000 brugere i Skandinavien og yderligere 30.000 brugere fordelt i USA og England.

Selskabet havde i 2017 et underskud på 3,3 mio. kr., men det håber udvikleren at vende til et overskud gennem salg af data til medicinalindustrien.

Dansk medicin-app har 110.000 brugere - nu går udvikleren efter medicinalindustrien Medicin-app klar til at sælge data til medicinalindustrien Medicin-app dropper parløb med dansk medicinalindustri 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier