MedWatch

Endnu en region smækker døren i for direkte kontakt mellem læger og industri

Lægemiddelindustriforeningen og Region Nordjylland er blevet enige om retningslinjer for medicinindustriens støtte til sundhedspersoners deltagelse i eksempelvis udenlandske kongresser. Dermed har fire ud fem regioner indgået aftaler med industrien.

Region Nordjylland og Lægemiddelindustriforeningen har indgået aftale om at sikre klare rammer om samarbejdet mellem lægemiddelvirksomheder og sundhedspersonalet. | Foto: /Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Region Nordjylland slutter sig nu til rækken af regioner, der har indgået aftaler med Lægemiddelindustriforeningen (Lif) om regler, der definerer vilkårene, hvorunder industrien og de ansatte på hospitalerne i regionen må arbejde sammen.

Tirsdag blev partnerne således enige om fremtidens vilkår for blandt andet støtte til lægernes deltagelse i kurser, konferencer og efteruddannelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier