MedWatch

Medicinalindustri og region indgår aftale om samarbejde med læger

Region Hovedstaden har med afsæt i nye, regionale fælles retningslinjer fra februar indgået aftale med Lægemiddelindustriforeningen om rammerne for samarbejde mellem medicinalvirksomheder og hospitalsansatte.

Region H og Lif har med en nyaftale sat rammerne for samarbejde mellem industri og hospitalsansatte. | Foto: Ritzau Scanpix/Peter Vintergaard.

”Det skal være slut med direkte kontakt mellem læger og medicinalindustri - Industribetalt efteruddannelse af læger skal ind ad fordøren og ikke bagdøren”.

Sådan lød det fra regionernes formand Bent Hansen (S), da han og regionernes bestyrelse i februar vedtog nye fællesregionale principper for efteruddannelse og kompetenceudvikling af regionernes sundhedspersonale.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier