MedWatch

Demants kirurgiske division mister topchef gennem 13 år – Jes Olsen stopper til marts

Oticon Medical, hørekoncernen Demants implantat-forretning, siger farvel til topchef Jes Olsen, der efter at have styret forretningsbenet siden etableringen i 2008, nu træder af. Adm. direktør i Demant, Søren Nielsen, tager over midlertidigt, indtil en afløser er fundet.

Jes Olsen går på pension efter 13 år som topchef for Demants kirurgiske afdeling, Oticon Medical. | Foto: Oticon Medical

Hørekoncernen Demant skal på jagt efter en ny topchef til sit kirurgiske forretningsben, Oticon Medical, der siden 2008 har udviklet og markedsført høreimplantater og benforankrede løsninger.

Jes Olsen, der har været i Demant-koncernen siden 1985, og som har stået i spidsen for Oticon Medical siden etableringen i 2008, har således valgt at trække sig fra posten med effekt fra begyndelsen af marts.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier