MedWatch

Demant trækker cochlear-implantater tilbage - koster op mod 100 mio. kr. allerede i år

Demant har fundet funktionsfejl i en række cochlear-implantater af typen Neuro Zti, og selskabet ser sig derfor nødsaget til straks at trække dem tilbage fra markedet. Her og nu kommer til at koste 70-100 mio. kr., men langt ind i 2022 vil fejlen martre selskabets økonomi, lyder det.

Foto: Demant / PR

Ulykkerne fortsætter med at vælte ned over hørekoncernen Demant. Først en hackerangreb, der lagde selskabet ned i flere uger, så coronamavepusteren, der stadig volder kvaler, og nu er det så Oticon Medical, den kirurgiske division i hørekoncernen, der er kommet i gevaldig modvind.

Torsdag meddeler Demant således, at koncernens kirurgiske division har identificeret alvorlige funktionsfejl i 28 indopererede implantater, og Demant trækker derfor 4000 ikke-implanterede cochlear-implantater af typen Neuro Zti.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier